PSD câștigă alegerile la diferență mare, conform primelor exit-poll-uri. Se mai poate schimba ceva?

HomeActualitate

PSD câștigă alegerile la diferență mare, conform primelor exit-poll-uri. Se mai poate schimba ceva?

Mai sunt trei ore și jumătate până la închiderea urnelor, iar primele exit-poll-uri anunță o victorie la pas a social democraților, care sunt aproape

E FINAL!!! Trei parlamentari vechi și patru noi pleacă din Satu Mare la București. PSD și UDMR împart aproape tot
Ei sunt sătmărenii care vor face parte 100% din viitorul Parlament
Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. 48% cea mai mare prezență la vot și 5% cea mai mică, în județ
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mai sunt trei ore și jumătate până la închiderea urnelor, iar primele exit-poll-uri anunță o victorie la pas a social democraților, care sunt aproape de a face majoritate parlamentară singuri. Trei institute de sondare au fost acreditate să colecteze date la acest scrutin, acestea arătând în felul următor:

Rezultate parţiale EXIT POLL IRES la alegerile parlamentare 2016, citate de surse politice, rezultate valabile pentru ora 14.30: PSD 50%, PNL 19%, USR 7%, ALDE 6%, UDMR 6%, PMP 3,9% si PRU 3,6. 

Potrivit rezultatelor EXIT POLL prezentate de Antena 3 care prezintă date parţiale Curs-Avangarde, la alegerile parlamentare 2016 votaseră, până la ora 14:30,  pentru PSD 50%, PNL 19%, USR 7%, ALDE 6%, PMP 6%, UDMR 6%, PRU 3% şi 3% pentru alti candidaţi.

SOCIOPOL dă câştigător al celor mai multe voturi PSD cu 41%, urmat de PNL cu 19%, USR cu 9%, ALDE şi PMP cu 7% şi PRU şi UDMR cu 5%.

 

Aceste rezultate nu sunt oficiale, date oficiale urmând să fie făcute publice doar la ora 21, ora închiderii urnelor. Primele cifre cu privire la voturile obținute de fiecare partid în parte vor începe să fie făcute publice la ora 24.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!