Bătaie în club la Satu Mare, sâmbătă noaptea. A fost nevoie de jandarmi pentru a potoli bătăușii

HomeActualitate

Bătaie în club la Satu Mare, sâmbătă noaptea. A fost nevoie de jandarmi pentru a potoli bătăușii

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi

FOTO August, luna bătăilor între oșeni. S-a lăsat cu capete sparte noaptea trecută la un club de fițe din oraș
Un angajat al unui ziar din Satu Mare, bătut în club până a ajuns la spital. Totul a fost filmat
Bătaie într-un club din centru, sâmbătă noaptea. Un individ a scos un pistol
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, duminică 11 decembrie a.c. în jurul orelor 3,30 jandarmii au fost solicitaţi, prin  apelul de urgeţă 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict  izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool la un bar aflat în zona  centrală a municipiului Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi au  procedat la prinderea  şi identificarea  celor care au provocat scandalul, aceştia fiind tineri  cu vârsta cuprinsă între 28 şi 40 de ani.

 

Pe numele celor 6 bărbaţi în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „încăierare”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 198 din Codul penal,  dosarul  urmând a fi înaintat către I.P.J. Satu Mare.

 

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 atumci când liniştea şi siguranţa publică este tulburată.

 

Sursa: IJJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!