Țara tuturor posibilităților. La Satu Mare până și bradul se plimbă cu ambulanța

HomeActualitate

Țara tuturor posibilităților. La Satu Mare până și bradul se plimbă cu ambulanța

De fiecare dată când ne este dat să vedem ceva nou, ceva deosebit, fie că e vorba de invenție sau prostie omenească afirmăm :„ De acum nimic nu mă mai

Bărbat mort de o săptămână, descoperit în propria casă
Din cauza pestei porcine africane târgurile din județ rămân închise
Tânar sub influenţa alcoolului a acroşat un stâlp
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De fiecare dată când ne este dat să vedem ceva nou, ceva deosebit, fie că e vorba de invenție sau prostie omenească afirmăm :„ De acum nimic nu mă mai poate surprinde”.Dar firea omului e atât de inventivă încât mereu se găsește ceva de făcut care să atragă atenția și să surprindă.

E și cazul de astăzi, marți, 13 decembrie, care se pare că va fi începutul sfârșitului pentru cineva din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, care a aprobat transportul unui brad cu o ambulanță, în condițiile în care instituția se plânge constant de lipsa de autovehicule suficient pentru a face față sesizărilor pe care le primesc.

Conform directoarei SJA, cel care a luat aceeastă decizie se va alege cu desfacerea contractului de muncă, chiar dacă bradul era destinat chiar serviciului de ambulanță.

„Menționez că nu am fost informată că se va deplasa cu o ambulanță pentru transportul bradului, brad pe care l-am primit ca sponsorizare, pentru organizarea evenimentului în data de 18.12.2016, în curtea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, eveniment care se intitulează „Vine Moșul”, de asemenea vom avea și un concert de colinde pentru angajații noștricu familiile și copiii.

În acest sens se află în derulare o anchetă administrativă, rezultatul anchetei va fi comunicat la finalizarea acesteia”, se arată într-un comunicat de presă remis presei de Serviciul Județean de Ambulanță

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!