Arbitrul FIFA Istvan Kovacs îl susține pe Szilagyi Stefan

HomeActualitate

Arbitrul FIFA Istvan Kovacs îl susține pe Szilagyi Stefan

Actualul observator de fotbal care activează la nivelul ligii a II-a Szilagyi Stefan și-a depus candidatura la președinția Asociației Județene de Fotb

Ședinta Comitetului Executiv al AJF Satu Mare din data de 27.02.2017
Arbitri de fotbal sătmăreni LA EXAMEN
Ți se face pielea de găină! Video de colecție cu suporterii Olimpiei la Bistrița, în 1996, la un meci de baraj pentru promovare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Actualul observator de fotbal care activează la nivelul ligii a II-a Szilagyi Stefan și-a depus candidatura la președinția Asociației Județene de Fotbal unde crede că poate continua proiectele eficiente și în beneficiul fotbalului deja începute în anii care au trecut.

Szilagyi este sustinut în primul rând de arbitrul FIFA, Istvan Kovacs, arbitrul Ovidiu Mazilu care activează la nivelul Ligii I, Por constantin, observator de arbitri liga III, observatorul de joc liga II-a și a III-a, Papp Ioan, Dacian Nastai referent zonal din partea Federației Române de Fotbal, Ziman Dorel, directorul Liceului Sportiv, Brudașcă Bogdan, Ionuț Bujor, Sergiu Neichi, Mihai Sabău, Petz Istvan, frații Kopriva și decanul de vârstă al observatorilor din Carei, Torok Zoltan.

Actualul președinte AJF Satu Mare dorește, prin programul lui întocmit în mare parte pentru a înnoi conducerea AJF cu oameni tineri și de perspectivă, să ajute echipele la nivel de judet pentru ca acestea să poată evulua, promova și a îmbunătății calitatea și nivelul fotbalistic. Toate acestea vin la pachet cu modernizarea stadioanelor și a anexelor acestora

Pe lângă ideile de sprijinire a echipelor, actualul presedinte AJF Satu Mare dorește să vină în sprijinul jucătorilor și a arbitrilor prin programe de formare, instruire și facilitate la baze de refacere după meci a jucătorilor, antrenorilor și a arbitrilor.

” Vreau să continui să ajut fotbalul sătmărean în slujba căruia din 1999 sunt. Am încercat în tot acest timp să sprijin pe toată lumea pentru că cred că de la acest nivel se pot găsi jucători, antrenori, arbitrii și observatori valoroși. Aici puten să îl numim pe Istvan Kovacs, arbitru FIFA, Ovidiu Mazilu, arbitru Liga I cu care de altfel vreau să și lucrez în structurile AJF pe următorii ani. Nu vreau să promit lucruri mari, dar ceea ce pot să spun sigur este că tot ce îmi propun este în folosul fotbalului și implicit a sportului sătmărean” a mai adăugat Szilagyi Stefan.

Toți reprezentanții echipelor din județul Satu Mare sunt așteptați să se prezeinte sâmbătă 17-12-2016 la sediul AJF Satu Mare de pe blvd. Unirii numărul 97 de la ora 09:30 iar ședințele și implicit sesiunea de vot va începe la ora 10:00.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!