Parlamentarii sătmăreni și-au primit certificatele carele atestă noua funcție. Toți au transmis mesaje de unitate

HomeActualitate

Parlamentarii sătmăreni și-au primit certificatele carele atestă noua funcție. Toți au transmis mesaje de unitate

Într-un cadru festiv, înconjurați de prieteni, colegi de partid și familie, parlamentarii sătmăreni și-au primit astăzi, 16 Decembrie, certificatele c

Luptă democratică pentru șefia Tineretului Social Democrat Satu Mare. O femeie dă tonul noului val
Dorel Coica cochetează cu Partidul România Unită pentru a candida la parlamentare. Nu e singurul
Octavian Petric mai stă puțin. Ultimele bătălii interne
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Într-un cadru festiv, înconjurați de prieteni, colegi de partid și familie, parlamentarii sătmăreni și-au primit astăzi, 16 Decembrie, certificatele care le atestă noua calitate. Singurul absent de la acest eveniment a fost Erdei D. Istvan, cel mai exprimentat parlamentar.

În cadrul evenimentului a luat cuvântul pentru început prefectul Radu Bud.

„Avem trei deputați care au la activ câteva mandate, sunt cu experiență și patru parlamentari care sunt la primul mandat, deci există premise ca județulsă fie reprezentat mult timp de acum înainte la București. Eu sper să nu uite nici o clipă în cei patru ani că reprezintă județul Satu Mare și să facă tot ce le stă în putere ca toate proiectele aflate în derulare, în pregătire sau proiectele viitoare să se realizeze și noi să putem beneficia  de pe urma lor”, a afirmat Radu Bud, prefectul județului Satu Mare.

img_5640

A urmat momentul înmânării certificatelor, care au fost ridicate personal de noii parlamentari. La sfârșit aceștia au ținut să mulțumească alegătorilor și să transmită un apel la unitate între parlamentari.

„De acum trebuie să ne unim toți parlamentarii de Satu Mare pentru a susține proiectele care vizează județul”,  afirmat Octavian Petric, deputat

„Această competiție s-a încheiat și trebuie să ne apucăm de treabă”, a completat senatorul Gabriel Leș.

„Suntem conștienți de munca ce ne așteaptă și suntem pregătiți pentru ea” a spus Ioana Bran, deputat PSD.

Lorand Turos, senator a transmis un mesaj din partea întregului grup parlamentar UDMR :„ Eu cred că trebuie să ne apucăm de muncă și lansez un apel ca să ne întâlnim noi parlamentarii și liderii autorităților locale, să susținem proiectele lor și problemele pe care le au”, a afirmat acesta.

„Nu o să îi dezamăgim pe alegători, indiferent cum va fi configurat noul Guvern. Pentru primadată parlamentar de Satu Mare, voi fi alături de cetățeni și de autorități și voi fii atât la București când va fi nevoie câtși la Satu Mare atunci cânf va trebui, ca peste 4 ani să avem un raport bun”, a afirmat Romeo Nicoară, deputat PNL.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!