Un copil de 10 ani s-a ales cu dosar penal pentru deținere de petarde

HomeActualitate

Un copil de 10 ani s-a ales cu dosar penal pentru deținere de petarde

În data de 16.12.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Petrești, acţionând în baza planului de acţiune ,,Foc de artificii“, au identificat un min

Și-a bătut socrul până la băgat în spital. Acum riscă, pe lângă arest și un divorț
Cât de fraieră a fost o tânără de 18 ani. Cum a rămas fără bijuterii
Biciclistă decedată în urmă unui accident produs în localitatea Băbești
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 16.12.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Petrești, acţionând în baza planului de acţiune ,,Foc de artificii“, au identificat un minor de 10 ani, din localitatea Sanislău,  care deținea supra sa un pachet cu 60 bucăţi de petarde.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că petardele au fost achiziționate  de la un bărbat de 28 din Sanislău. Ca urmare a extinderii verificărilor, polițiștii au depistat și ridicat de la domiciliul bărbatului care a comercializat petardele,  8 cutii  de obiecte pirotehnice a câte 60 bucăţi fiecare.

Cei doi,  sunt cercetați penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37, lit a din Legea 126/1995 Rep., în plus,  bărbatul de 28 ani este cercetat penal și pentru comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 şi P1  către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37, lit b din Legea 126/1995 Rep.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!