NEPI își arată puterea în fața celor care au încercat să îi bage bețe în roate. Emoții până în ultima secundă

HomeActualitate

NEPI își arată puterea în fața celor care au încercat să îi bage bețe în roate. Emoții până în ultima secundă

Construcția unui mall în Satu Mare este o dorință veche a sătmărenilor care tinde să devină tot mai mult realitate. Asta și după ce cei de la NEPI, co

Singuri împotriva tuturor. Lupta unor sătmăreni împotriva unor giganți, pentru propria liniște
Cum vor arăta blocurile turn ce se vor construi lângă Mall – investiție de milioane de euro
Sătmărenii bagă bețe în roate proiectului Mega Mal. Ce vor să facă și cum pot încurca investitorul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Construcția unui mall în Satu Mare este o dorință veche a sătmărenilor care tinde să devină tot mai mult realitate. Asta și după ce cei de la NEPI, concernul african care are mai multe zeci de mall-uri construite în lume, a devenit proprietar pe tot terenul cuprins între Kaufland și Biserica Ortodoxă de la cap pod Golescu.

Dacă până acum celor de la NEPI li s-a pus bețe în roate și s-au încercat diverse jocuri de culise prin care să fie constrânși fie să nu construiască, fie să plătească sume colosale peste prețul pieței pentru terenurile din zonă, NEPI a dat lovitura. Firma a cumpărat tot terenul, având acum în proprietate 7,5 hectare.

Au fost emoții până în ultima clipă când s-au semnat actele, dar cei care ar fi vrut să blocheze construcția NEPI nu au putut plusa ofertei făcute de NEPI proprietarilor de terenuri. Cel care a vândut terenurile a mai dat un telefon chiar în fața notarului care a realizat tranzacția, dar nu a reușit să obțină mai mult de la oamenii de afaceri din Satu Mare decât de la cei de la NEPI.

Conform celor publicate în revistele lor, construcția mallului va începe în cursul anului viitor, după ce acesta va fi și reproiectat pentru întreaga suprafață de teren.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!