Trei doamne…și toți trei beți la volan. Polițiștii le-au dat fiola și eu au predat permisul

HomeActualitate

Trei doamne…și toți trei beți la volan. Polițiștii le-au dat fiola și eu au predat permisul

Și în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor  generatoare de accidente de circulaţie. Confor

Poliția rutieră a prins în trafic un sătmărean care s-a „spălat” cu alcool pe ochi. La ce oră era deja beat
Sătmărenii au băut bine de Sfânta Maria și apoi s-au urcat la volan. Amenzi de 50.000 de lei date de politiști
Șofer beat mangă oprit de poliție într-o intersecție. A doua oprire a fost direct la spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Și în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor  generatoare de accidente de circulaţie.

Conform unui plan de acțiune inițiat de IGPR, polițiștii rutieri, au acționat în principal pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive care conduc autovehicule pe drumurile publice.

La nivelul întregului județ, pentru toate abaterile rutiere constatate, au  fost aplicate 79 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11 675 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere. Trei dintre acestea au fost reținute pentru consum de alcool la volan, respectiv:

– Un tânăr conducător auto de 24 de ani din Satu Mare a fost depistat în trafic în Piața Libertății din Satu Mare, conducând  autoturismul, deși se afla sub influența alcoolului. Pentru acesta, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

– Tot în cursul zilei de ieri a fost oprit în trafic pe bulevardul Cloșca un conducător auto de 46 de ani din Satu Mare, pentru care testarea alcoolscop a stabilit că avea o concentrație alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

–  Pe strada Magnoliei din municipiu, a fost identificat la volanul unui autoturism, un conducător auto de 30 de ani din Baia Mare, aflat sub influența alcoolului, acesta având o concentrație alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!