Voleiul și karatele au dat cei mai buni sportivi ai anului. Miercuri vor fi premiați

HomeActualitate

Voleiul și karatele au dat cei mai buni sportivi ai anului. Miercuri vor fi premiați

Direcția Județeană de Tineret și Sport a realizat și în acest an clasamentul celor mai buni sportivi sătmăreni, în funcție de rezultatele obținute de

Cine sunt cei premiați în Gala Luminătorii Satelor
Cele mai fidele perechi din Satu Mare au fost premiate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Direcția Județeană de Tineret și Sport a realizat și în acest an clasamentul celor mai buni sportivi sătmăreni, în funcție de rezultatele obținute de aceștia pe parcursul anului 2016. Fiecare reușită a primit un anumit puntaj, iar clasamentul s-a realizat în funcție de numărul total de puncte obținute de fiecare.

Pentru desemnarea celor mai buni sportivi sătmăreni s-au realizat două clasamente diferite, unul pentru sporturi olimpice și unul pentru sporturi neolimpice.

La sporturile olimpice primele pe listă, cu cel mai mare punctaj sunt Vaida Beata și Matei Adriana, care formează echipa de beach volei, care au avut performanțe deosebite în acest an la campionatul mondial, la cel balcanic și la cel național.  Acestea sunt urmate în clasament de doi scrimeri, respectiv Szilagyi Adrian și Pop Adrian.

La categoria sporturi neolimpice primele trei locuri sunt ocupate de karateka, podiumul fiind cucerit de Burya Patrick de la CSM Satu Mare pe locul întâi, iar pe locul doi clasându-se Bartincki Attila de la Karate Do BFKS Carei.  Pe locul al treilea s-a poziționat Vancsa Daiana de la CSM Satu Mare.

Premierea acestora va avea loc miercuri, 21 decembrie, de la ora 14, la Filarmonica Dinu Lipatti.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!