Ultimele bilete disponibile la concertul caritabil al lui Nagy Norbert. Ai doar câteva ore să le cumperi

HomeActualitate

Ultimele bilete disponibile la concertul caritabil al lui Nagy Norbert. Ai doar câteva ore să le cumperi

Tenorul sătmărean recunoscut și pestre granițe pentru talentul și vocea lui organizează în data de 23 Decembrie un concert caritabil. Acesta va avea l

Sătmărenii se înghesuie să își cumpere bilete pentru vacanța de iarnă. Vecinii nu mai au locuri libere
IRIS și Cristi Minculescu vin la Satu Mare. Se anunță un concert de colecție
Cum a profitat o agenție de turism de doi tineri dornici să plece în luna de miere. Pagubă mai mare de 1000 de euro pentru tânăra familie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tenorul sătmărean recunoscut și pestre granițe pentru talentul și vocea lui organizează în data de 23 Decembrie un concert caritabil. Acesta va avea loc în sala Teatrului de Nord și va începe la ora 18.

Deși sala are o capacitate destul de mare, biletele la concert s-au vândut extraordinar de repede, astfel că înainte cu 4 zile de spectacol, 95% dintre bilete au fost deja cumpărate de sătmărenii dornici să ia parte la evenimentul „Cadou pentru suflt” și în același timp să facă o faptă bună.

Tenorul Norbert Nagy, alături de sora lui Blanka, Răzvan și Beata Pap și de Romina și Cristi Totpati vor încânta sătmărenii prezenți în sală cu un regal muzical. Toți banii strânși din bilete vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență.

Cei care nu au achiziționat încă bilet, o pot face de la magazinele Nagy Textile de la Burdea sau din Complexul Comercial Someșul sau de la casa de bilete a teatrului. Costul unui bilet este de 20 lei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!