Doi copii din Socond au fost prinși la furat lemne

HomeActualitate

Doi copii din Socond au fost prinși la furat lemne

Prevenirea şi combaterea delictelor silvice constituie priorităţi permanente pentru poliţiştii sătmăreni, astfel că structurile de ordine publică din

Polițiștii sătmăreni au prins mai mulți „găinari”
Sălăjenii intră la furat în pădurile din zona Tășnad
Polițiștii locali au pus pe fugă doi hoți, care și-au abandonat prada
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Prevenirea şi combaterea delictelor silvice constituie priorităţi permanente pentru poliţiştii sătmăreni, astfel că structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi cei din mediul rural  intensifică  activităţile de prevenire şi combatere a faptelor ilicite în acest domeniu.

 

În acest context, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, au identificat ieri, 20.12.a.c. în localitatea Lipău, un bărbat de 30 de ani din comuna Homoroade, care transporta cu o căruță  lemn de foc pentru care nu deținea documente corespunzătoare conform  cantității transportate. Cel în cauză a fost sancționat în baza Legii 171/2010 iar cantitatea de 1,5 mc material lemons a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției Rurale Beltiug au identificat doi minori, de 13 respectiv 15 ani, din comuna Socond, care au tăiat ilegal din padurea Canton Silvic 7 Babța, 5 arbori. După stabilirea calculului valoric al materialului lemons, se va face încadrarea juridică a faptei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!