Peste 300 de polițiști vor asigura ordinea de sărbători în localități și pe șosele

HomeActualitate

Peste 300 de polițiști vor asigura ordinea de sărbători în localități și pe șosele

Peste  300 de poliţişti sătmăreni vor fi la datorie, în dispozitivul curent și suplimentar,  pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în lin

Tineri prinși furând din barul cât și în magazinul sătesc
Doi tineri au fost prinși în timp ce încercau să spargă o mașină parcată în Micro 16
Un traficant de droguri și un bătăuș, prinși și băgați „la răcoare” de polițiști
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Peste  300 de poliţişti sătmăreni vor fi la datorie, în dispozitivul curent și suplimentar,  pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în liniște și siguranță.

Poliţia Română este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Cei peste 300 de poliţişti, care vor acționa, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, aproape 200 sunt de la structurile de ordine publică, circa 50 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, 40 de patrule de siguranţă publică, dintre care peste 6 pedestre şi 34 auto, vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi 13  autospeciale, dintre care 8 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!