Pompierii sătmăreni au adus un gram de bucurie în sufletele a 60 de copii

HomeActualitate

Pompierii sătmăreni au adus un gram de bucurie în sufletele a 60 de copii

Pompierii militari sătmăreni, la fel ca mulţi oameni de bine, au desfăşurat la nivelul judeţului o serie de acţiuni menite a oferi sprijin celor pentr

Un psiholog sătmărean vă recomandă să amânați cât puteți momentul în care le spuneți copiilor că Moș Crăciun nu există
Cele mai bune idei de cadouri pentru ea
„Vreau și eu Moș Crăciun”, o campanie care te îndeamnă să fii moșul unei unei familii nefericite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pompierii militari sătmăreni, la fel ca mulţi oameni de bine, au desfăşurat la nivelul judeţului o serie de acţiuni menite a oferi sprijin celor pentru care fiecare clipă e o luptă pentru supravieţuire.

Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare s-a mobilizat în această perioadă într-o altfel de misiune de salvare, dăruind cadouri unor copii provenind din familii cu o situaţie financiară precară.

Darurile constând în dulciuri, jocuri instructiv-educative specifice vârstei, precum şi alte obiecte necesare pentru buna desfăşurare a procesului educativ au fost donate atât din partea Fundaţiei “Turnul Pompierilor”, cât şi prin contribuţia benevolă a lucrătorilor I.S.U.

Cadourile salvatorilor au ajuns la, peste 60 de copii şi părinţii acestora, aceştia fiind astfel ajutaţi să simtă bucuria praznicului Naşterii Domnului şi să păşească în Noul An cu credinţa că nu sunt singuri şi cu speranţă de mai bine.

 

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!