Primul Crăciun fără Didi Prodan. Fiul lui, Răzvan, a vorbit despre asta și despre cum e viața lui fără tată

HomeActualitate

Primul Crăciun fără Didi Prodan. Fiul lui, Răzvan, a vorbit despre asta și despre cum e viața lui fără tată

Răzvan Prodan, fiul cel mic al lui Didi Prodan, și-a luat în serios sarcina de bărbat în casă după moartea tatălui său, acceptând că de acum pe umerii

Mesajul de sărbători al Primăriei Municipiului Satu Mare pentru toți locuitorii
Spiritul sărbătorilor se simte tot mai puternic la Satu Mare. Se împodobește bradul din centrul municipiului
Pompierii sătmăreni au adus un gram de bucurie în sufletele a 60 de copii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Răzvan Prodan, fiul cel mic al lui Didi Prodan, și-a luat în serios sarcina de bărbat în casă după moartea tatălui său, acceptând că de acum pe umerii săi cad o serie de sarcini, poate mult prea grele pentru vârsta lui.

Răzvan a vorbit pentru prima dată public după moarta tatălui său, într-un interviu pentru un post de televiune național.

„Având în vedere ce s-a întâmplat, viața mea s-a schimbat total. Eu trebuie să am grijă de tot, să fiu ca un tată pentru mine, trebuie să îmi încurajez familia, să o ajut să treacă peste tot ce s-a întâmplat și să îi calc pe urme, să ajung mai sus ca el, dacă pot.”, declară Răzvan Prodanpentru antenastars.ro.

Răzvan se consideră la fel ca tatăl său, considerând că puterea de a merge mai departe în viață a moștenit-o de la el, Didi dorindu-și de multe ori lucruri pe care nu le putea realiza, dar mereu persevera până obținea un rezultat, măcar apropiat de ceea ce și-a dorit.

Pentru viitorul său, Răzvan își dorește să fie un fotbalist care să conteze, care să se apropie măcar de performanțele tatălui său, performanțe despre care admite că îi va fi greu să le întreacă. Totuși, Răzvan rămâne optimist că într-o zi, va ajunge un mare fotbalist.

Acesta este primul Crăciun pentru familia Prodan fără Didi, care în urma cu o lună și jumătate s-a stins din viață în reședința din Bucureșt, în brațele soției. El a lăsat în urmă doi copii, pe Ștefania,fiica cea mare și pe Răzvan, băiatul cel mic al familiei.

Didi Prodan avea obiceiul să revină la Satu Mare în fiecare an de Crăciun, pentru a se reîntâlni cu prietenii și vechii colegi și nu ezita niciodată să se bage un mic meci cu aceștia, de dragul distracției și al vremurilor de altădată.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!