Locuitorii din Codru mai au de așteptat o tură. Licitația drumului Amați – Homorod, contestată

HomeActualitate

Locuitorii din Codru mai au de așteptat o tură. Licitația drumului Amați – Homorod, contestată

Drumul Amați – Homorod a fost subiect de multe știri și chiar de protest în acest an, după ce starea drumului i-a dus pe cetățenii din zonă la capătul

Teama unor oameni de afaceri față de NEPI e atât de mare încât au contestat autorizația de construție. O „bătrânică” a depus plângere
Drumul Satu Mare – Homoroade mai are de așteptat până vede asfalt. În ce stadiu sunt treburile
Locuitorii din zona Codrului au ajuns la limita răbdării. Vor protesta în fața Prefecturii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul Amați – Homorod a fost subiect de multe știri și chiar de protest în acest an, după ce starea drumului i-a dus pe cetățenii din zonă la capătul răbdării. Mașinile s-au stricat rând pe rând în gropile din carosabil, care nici nu mai pot fi ocolite din cauza numărului lor mare.

Procedura de licitație pentru execuția lucrărilor de relație la drum a fost reluată a doua oară, după ce prima dată a fost stopată de contestații. Pe când se bucurau și se pregăteau să anunțe câștigătorul licitației și faptul că lucrările vor începe curând, cei de la Consiliul Județean au primit o lovitoruă dură.

„Ieri la ora 12:30 a venit un pachet, din păcate nu un cadou plăcut, a venit o înțtiințare de depunere de contestație pentru acea licitație”, a făcut anunțul președintele Pataki Csaba.

În acest caz termenul pentru începerea lucrărilor se prelungește din nou, fiind nevoie de ceva timp până la soluționarea licitației.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!