Primul primar care are curaj să se ia în piept cu Electrica. De partea cui sunteți?

HomeActualitate

Primul primar care are curaj să se ia în piept cu Electrica. De partea cui sunteți?

Pentru locuitorii din Petin, comuna Păulești, Crăciunul nu a fost tocmai unul liniștit și plăcut, după ce aceștia au suferit din cauza unor pene de cu

Proprietarii de firme din Someșul au rețineri cu privire la mutarea unor instituții la etajul complexului: le vor crește cheltuielile?
Azi și mâine sute de locuințe din municipiul Satu Mare rămân fără curent. Vezi dacă și tu ești printre ele
Ziua pe care ai salvat-o cu un generator de curent
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru locuitorii din Petin, comuna Păulești, Crăciunul nu a fost tocmai unul liniștit și plăcut, după ce aceștia au suferit din cauza unor pene de curent, atât în 24 Decembrie cât și în 27 Decembrie. De fiecare dată cei de la Electrica s-au prezentat la locul problemei, dar nervii întinși ai oamenilor au încins mai rău atmosfera și s-a lăsat cu dispute între cetățeni și echipajul Electrica.

Primarul comunei, Bontea Zenoviu, a luat partea cetățenilor și a încercat să facă dreptate acestora, însă cei de la Electrica l-au tratat cu aceeași superficialitate specifică lor atunci când cineva le aduce un reproș.

„Am sesizat deranjamentul la 929, în seara de Crăciun, am revenit în jurul orelor 22,00 unde deși m-am prezentat subliniind calitatea în care vorbesc (primar) am avut parte de un tratrament pe care mi-e greu să îl calific! Mă întreb cum mi-ar fi vorbit în calitate de simplu cetățean?
Azi am vorbit cu conducerea Electrica, dumnealor mi-au spus cu subiect și predicat că nu îmi dau detalii pentru că am susținut în presă că în acest caz este vorba de un management defectruos !
Până când mai păstrăm oameni cu astfel de concepții? ”, afirmă primarul Bontea Zenoviu.

Acesta a mai completat că ceea ce le-a transmis el celor din conducerea Electrica, respective nevoia unui transformator suplimentar în Petin este susținut și de către angajații Electrica prezenți la Petin la remedierea celor două pene de curent.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!