Se vehiculează nume noi la conducerea Spitalului Județean. Cine se presupune că va prelua conducerea interimară

HomeActualitate

Se vehiculează nume noi la conducerea Spitalului Județean. Cine se presupune că va prelua conducerea interimară

Situația la conducerea Spitalului Județean de Urgență este una extremd e încordată, după ce mai mulți membrii ai Consiliului de Administrație au cerut

Tânărul mort în spital va fi înmormântat joi. Raed Arafat s-a interesat personal de caz
Ai o urgență medicală de sărbători? Vezi unde sunt centrele de permanență care te scapă de așteptarea infernală de la spital
Grevă în Spital. Se amână operații și se preiau doar urgențele
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Situația la conducerea Spitalului Județean de Urgență este una extremd e încordată, după ce mai mulți membrii ai Consiliului de Administrație au cerut președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, demiterea managerului Marcela Papici.

Aceștia invocă un articol de lege dintr-o lege recentă, care au plasa-o pe Marcela Papici în incompatibilitate. Conform acestora, ea ar fi trebui să renunțe la funcția de consilier local la 30 de zile după ce a fost investită de manager la spital, pe când acest lucru s-a întâmplat abia după mai bine de un an și jumătate. Pe de altă parte, Marcela Papici afirmă că legea pe care se bazează cei care îi cer plecarea nu a fost activă atunci când ea a fost numită manager, iar acum, când a intrat în vigoare, a respectat-o. Conflictul cu Consiliul de Administrație este unul deschis, care s-a soldat cu mai multe postări dure pe Facebook din partea ambelor părți.

Tot din Consiliul de Administrație se speculează că ar veni și următorul manager al spitalului, cel puțin interimar. Este vorba de medicul militar Camilo Coste, care a condus pentru o perioadă și Spitalul Militar de Urgență Cluj, loc de unde s-a și pensionat. În activitate sa în această funcție, fostul colonel are parte atât de laude pentru activitate cât și de acuze de violență, act după care, la doar câteva zile, s-a și pensionat. Acesta ar fi favorit să preia funcția, diferite surse vehiculând că acesta ar fi agreat și de către conducerea Consiliului Județean. În prezent funcția este încă ocupată de Marcela Papici, care și-a luat un concediu medical.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0