Un tânăr din Petin a „sechestrat” un echipaj Electrica după ce aceștia i-au „furat” lumina sărbătorilor

HomeActualitate

Un tânăr din Petin a „sechestrat” un echipaj Electrica după ce aceștia i-au „furat” lumina sărbătorilor

Localitatea Petin, din comuna Păuleşti a fost un loc destul de prost de făcut sărbătorile de iarnă, asta după ce atât în ajunul Crăciunului cât şi a d

Mai multe străzi din oraș și comune din județ rămân fără curent. Vezi când rămâi pe întuneric
Mii de sătmăreni rămân fără curent electric
Mii de gospodării din tot județul rămân fără curent electric în această săptămână. Vezi când vine rândul tău
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Localitatea Petin, din comuna Păuleşti a fost un loc destul de prost de făcut sărbătorile de iarnă, asta după ce atât în ajunul Crăciunului cât şi a doua zi după Crăciun, oamenii au trebui să stea pe întuneric.

Reţeaua electrică nu a făcut faţă numărului mare de consumatori şi a cedat, în mod repetat, spre nemulţumirea locuitorilor din zonă. În seara zilei de 27 Decembrie, scena s-a repetat din nou. Un echipaj Electrica s-a prezentat pentru a remedia problema, dar au făcut-o doar pe jumătate.

Acest lucru l-a înfuriat pe tânărul de doar 20 ani, Alin Neamţiu, luptător. Când echipajul a pornit înapoi spre Satu Mare, fără a remedia şi a doua linie electrică picată, acesta s-a poziţionat în faţa maşinii şi a cerut explicaţii angajaţilor Electrica. Aceştia au sunat la 112 pentru a spune că au fost „sechestraţi” în maşină.

„Atitudinea celor de la Electrica, atunci când am cerut nişte explicaţii în calitate de beneficiar platnic ai serviciilor furnizate de dânşii legate de pana de curent care s-a produs în seara de 24 Decembrie, respectiv astăzi…”, completează tânărul un film pe care l-a postat pe Facebook, în care arată indiferenţa cu care a fost tratat de angajaţii Electrica, cei care l-au trimis la „relaţii cu publicul”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!