O femeie de 24 de ani vindea la Negrești artificii și petarde interzise

HomeActualitate

O femeie de 24 de ani vindea la Negrești artificii și petarde interzise

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare,  a

Mii de bucăți de artificii interzise au fost confiscate de polițiști de la tineri, în Satu Mare și Gherța
Sute de sătmăreni au petrecut noaptea dintre ani în aer liber – VIDEO
O femeie a fost prinsă de polițiști în timp ce vindea petarde și artificii, ilegal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare,  au efectuat  controale la șase societăți comerciale autorizate să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice din categoria  I, de pe raza județului Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor, a fost  depistată o tânără de  de 24 ani din Satu Mare, administrator al unei societăți comerciale,  care, la punctul de lucru din Negrești Oaș, ar fi deținut și  comercializat articole pirotehnice din cat. II – IV, destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Articolele pirotehnice în cauză, constând în 4 baterii de artificii a câte 25 de focuri și 18 baterii de artificii a câte 7 focuri, toate din categoria F II, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiuni de comercializare către publicul larg de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 lit. c, din Lg. 126/1995, privin regimul materiilor explozive.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!