S-a dat Dusterul de la Satu Mare Shopping Plaza! Vezi cine este CÂȘTIGĂTOAREA

HomeFără categorie

S-a dat Dusterul de la Satu Mare Shopping Plaza! Vezi cine este CÂȘTIGĂTOAREA

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plazaa organizat în acest sfârșit de an un concurs pentru toți sărmărenii care le-au trecut pragul. Toți cei care

NEPI nu se lasă și face mall la Satu Mare. A mai cumpărat teren
Un psiholog sătmărean ne învață cum să nu cădem pradă cumpărăturilor de cadouri în exces
Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plazaa organizat în acest sfârșit de an un concurs pentru toți sărmărenii care le-au trecut pragul. Toți cei care au făcut cumpărături, în oricare dintre magazinele din centrul comercial, cumpărături care au însumat cel puțin 100 lei pe un bon, s-au putut înscrie într-o tombolă cu premii.

Organizatorii au pus la bătaie 10 premii și un premiu special, o Dacia Duster. Peste 5000 de sătmăreni au trecut din 25 noiembrie, date începerii tombolei, până astăzi, 30 decembrie, pe la Satu Mare Shopping Plaza și au depus în urna specială pentru concurs. Toată ziua a fost una specială la Shopping Plaza, cu concert al trupei XXL și multe surprize pentru toți sătmărenii.

Primele tichete extrase, respectiv premiile constând în bonuri valorice de 300 lei au ajuns la Miroslava Kereslan, Balea Rozalea, Ionut Virgil Cret, Ulici Katalin, Cozmuța Delia, Ovidiu Andreica, Ramona Marinela Toma Sarca, Alina Florica Dudaș, Ileana Godjea, Andreea Erica Vonhaz.

Premiile pot fi revendicate în termen de cinci zile.

Ultima extragere a fost cea pentru marele premiu, Dacia Duster. Toate bilete au fosta amestecate de copiii prezenți la extragere, iar numele scris pe tichetul câștigător a fost Aurelia Cuceu, de pe strada Lucian Blaga, Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!