Doi șoferi „morți de beți” au provocat accidente în Halmeu și pe strada Odoreului în 1 Ianuarie

HomeActualitate

Doi șoferi „morți de beți” au provocat accidente în Halmeu și pe strada Odoreului în 1 Ianuarie

La data de 01.01.2017, la ora 10.50, pe DJ 109M,  un conducător auto de  26 ani din Halmeu, conducând autoturismul proprietate personală în afara loca

Un maramureșan beat a produs un accident la Livada. Soția lui a ajuns la spital
Accident în Negreşti Oaş! Femeia nu a acordat prioritate de trecere
Accident în Gherța. O femeie de 78 de ani accidentată de o dubă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 01.01.2017, la ora 10.50, pe DJ 109M,  un conducător auto de  26 ani din Halmeu, conducând autoturismul proprietate personală în afara localității Halmeu, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea stângă a direcției sale de mers. Deși a suferit leziuni, acesta a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a concentrației alcoolice de  1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma extinderii verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni respectiv,  vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

În jurul orei 15:00 a zilei de 1 ianuarie, un conducător auto de  43 ani, domiciliat în comuna Odoreu,  a condus autoturismul proprietate privată pe strada Odoreului din Satu Mare, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate în afara părții carosabile, după care a fost proiectat în gardul unui imobil. Și în acest caz s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar verificările în bazele de date a relevat faptul că cel de la volan nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0