Sătmărenii „s-au dat în gât” unii pe alții pentru că au aprins petarde

HomeActualitate

Sătmărenii „s-au dat în gât” unii pe alții pentru că au aprins petarde

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 31.12.2016 – 02.01.2017,   peste 300 de poliţişti au acţionat în dispozitivul zilnic și suplimentar, în locu

Poliția, “vinovată” de starea trotuarelor de pe Podul Decebal. Ce au propus aceștia și de ce sunt mai deștepți decât proiectanții
Prima ședință, primele contre. Adrian Ștef a învățat de la liberali să facă opoziție și acum îi atacă cu armele lor
Accident puternic în Lazuri. Un tractor a făcut praf o mașină mică
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 31.12.2016 – 02.01.2017,   peste 300 de poliţişti au acţionat în dispozitivul zilnic și suplimentar, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele artere de circulație din județ,  în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, fluidizarea traficului și asigurarea intervenției la evenimente. De asemenea, au fost asigurate măsuri de ordine şi linişte publică la manifestările publice din orașele și comunele județului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Polițiștii sătmăreni au intervenit în această perioadă la un număr de 161 evenimente semnalate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În perioada de referință, au fost sesizate 52 de infracțiuni din care 14 la regimul materialelor explozive, 21 contra patrimoniului, 9 contra persoanei și 8 la regimul siguranței rutiere.

De asemenea, polițiștii au acționat  pe principalele drumuri naționale și județene pentru diminuarea riscului rutier și pentru verificarea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic. Pe acest palier a fost înregistrat un singur accident grav, soldat cu un rănit grav. Pentru abateri constatate la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate în această perioadă 179 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31 280 lei. Ca măsură suplimentară, au fost reținute 10 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, din care 3 pentru consum de alcool la volan, 4 pentru depășirea limitei de viteză și 3 pentru alte abateri.

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!