Senatorul sătmărean Gabriel Leș e viitorul Ministru al Apărării

HomeActualitate

Senatorul sătmărean Gabriel Leș e viitorul Ministru al Apărării

Partidul Social Democrat împreună cu cei de la ALDE au făcut publică lista viitorului Guvern Grindeanu,care va fi investit în funcție miercuri. Por

Primul mesaj al lui Gabriel Leș, după ocuparea funcției de Ministru al Apărării Naționale
Ministrul sătmărean al Apărării Naționale, Gabriel Leș, ia atitudine în războiul dintre Armată și Gigi Becali
Primul membru PSD Satu Mare care susține demisia ministrului Florin Iordache
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Social Democrat împreună cu cei de la ALDE au făcut publică lista viitorului Guvern Grindeanu,care va fi investit în funcție miercuri.

Portofoliul Ministerului Apărării i-a fost oferit sătmăreanului Gabriel Leș, ales senator pentru prima dată în iarna lui 2016. Acesta a mai ocupat în vechiul Guvern funcția de secretar de stat în același minister. Gabriel Leș a mai ocupat funcția de director APIA și viceprimar al municipiului Satu Mare, dar și subprefect, iar până la vârsta de 40 de ani a acumulat suficientă experiență profesională și politică pentru a putea conduce un Guvern.

Acesta este specializat la nicel de licență în economie și a absolvit și un masterat în „Managementul financiar contabil şi juridic al firmei”. De asemenea a absolvit cursul de înalt funcționar public și are o specializare în „Securitate și bună guvernare”, absolvit în 2016 la Colegiul Național de Apărare.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!