Și-a băgat singur cuțitul în piept. Tentativă de sinucidere plină de sânge

HomeActualitate

Și-a băgat singur cuțitul în piept. Tentativă de sinucidere plină de sânge

În dimineața zilei de 1 ianuarie, medicii de la ambulanță au fost solicitați în localitatea Terebești,la un caz al unui bărbat găsit de familie plin d

Din raiul celor fără locuință: 9 oameni în 2 camere, toaletă în găleată -GALERIE FOTO
Apel disperat al unei femei către sătmăreni, pentru a o ajuta să își salveze mama: „Ce îi curge prin vene e aproape apă”. SĂ O AJUTĂM!
Serviciul de Ajutor Maltez, de 20 de ani în slujba carității
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În dimineața zilei de 1 ianuarie, medicii de la ambulanță au fost solicitați în localitatea Terebești,la un caz al unui bărbat găsit de familie plin de sânge. Ajunși la fața locului, aceștia au identificat o tentativă de sinucidere.

Conform celor de la ambulanță, bărbatul nu ar fi la prima astfel de pățanie, identificând pe corpul său urme de mutilare. De această dată a procedat mai brutal, înfingându-și un cuțit, în mod repetat în corp, la nivelul hemitoracelui stâng. Bărbatul de 32 de ani s-a împuns nu mai puțin de 6 ori.

„Echipajul cu medic constata ca pacientul este constient,echilibrat hemodinamic si respirator dar cu murmur vezicular diminuat in stanga. I s-a acordat primul ajutor si a fost transportat cu suspiciune de pneumotorax stang la U.P.U.  Colegii din U.P.U. au confirmat diagnosticul si au transferat in scurt timp pacientul  la sectia chirurgie toracica Baia Mare.”, se arată în comunicatul de presă al celor de la SAJ

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!