Incendiu uriaș la Târșolț. Unui gopodar i-a ars până și tractorul

HomeActualitate

Incendiu uriaș la Târșolț. Unui gopodar i-a ars până și tractorul

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 21:39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din l

SOS, se caută vecinii. O familie care a inundat jumătate blocul este de negăsit
Oșenii din Negrești Oaș, de două zile fără apă la robinete
Un incendiu violent l-a lăsat pe un gospodar din Iojb fără toată agoniseala din vară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 21:39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Târşolţ.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Târşolţ.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la şura unei gospodării din localitatea amintită, prin eforturile echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fos constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, scurtcircuit electric la un cablu electric defect ori cu izolaţia deteriorată al unui frigider.

Au ars, un tractor, o motocositoare, 100 baloţi paie, unelte gospodăreşti şi alte bunuri depozitate în acel moment în incinta şurii.

 

Sursa: ISU „Someș” Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!