Un copil de 16 ani, prins după ce a furat dintr-o casă din Tășnad

HomeActualitate

Un copil de 16 ani, prins după ce a furat dintr-o casă din Tășnad

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii din Tășnad, au dus la identificarea unui minor, bănuit de comiterea mai multor furt

Minor din Sanislău cercetat de polițiști. A furat un laptop în valoare de 2.100 de lei
Un copil de 9 ani a fost accidentat grav în Botiz după ce a fost lăsat nesupravegheat
Un copil de 15 ani a fost prins la braconaj cu câini. Vânase un căprior
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii din Tășnad, au dus la identificarea unui minor, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe, la scurt timp de la comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat.

 

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că minorul, în cursul după amiezii  de 04.01.a.c., ar fi profitat de faptul că proprietarul unui imobil de pe strada Avram Iancu  din Tășnad a lăsat  uşa de la intrare închisă dar neasigurată și a pătruns în locuinţă, de unde a sustras două telefoane mobile și două ceasuri de mână.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cel în cauză, profitând de același context, ar mai fi  mai pătruns într-un imobil de pe aceeași stradă, de unde a sustras un alt telefon mobil și un portmoneu în care se aflau acte personale.

Întreg prejudiciul creat, estimat la valoarea de 1900 lei, a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate, cercetările urmând să continue cu minorul în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!