Vasile Țânțaș a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a distrus Hotelul Dacia

HomeActualitate

Vasile Țânțaș a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a distrus Hotelul Dacia

Omul de afaceri din Negrești Oaș care deține Hotelul Dacia, a fost condamnat de către instanță la un an de închisoare și plata unor daune de 700.000 l

Polițiștii din Negrești și Gherța au prins doi condamnați la închisoare
Un tânăr din Dorolț, acuzat de tâhărie, a fost „condus” după gratii de polițiști
Sătmărean, traficant de droguri in Italia, prins de polițiștii sătmăreni. A ajuns direct în arest
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Omul de afaceri din Negrești Oaș care deține Hotelul Dacia, a fost condamnat de către instanță la un an de închisoare și plata unor daune de 700.000 lei, ca urmare a distrugerilor care s-au produs la Hotelul Dacia.

tantas-vasile

Condamnarea vine după ce în urmă cu un an Direcția de Cultură s-a constitutit ca parte civilă într-un proces penal care îl incrimina pe proprietarul Hotelului Dacia de distrugerea unui obiect de patrimoniu. După mai multe înfățișări, judecătorii au dat și soluția, care nu este definitivă și poate fi contestată.

Vă reamintim că și vechea conducere a primăriei a demarat o acțiune de recuperare a Hotelului Dacia de la familia Țânțaș, care îl deține în prezent, fără nici un rezultat până acum. Proprietarii au afirmat și în 2016 că doresc să reabiliteze clădirea, dar astfel de acțiuni nu au fost deocamdată pornite. Ei au intrat în posesia clădirii după ce au plătit pentru ea 1,7 milioane de euro, cu intenția de a o transforma într-un hotel de lux.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!