Zăpada cu bun simț la Satu Mare. Zona Oaș, cea mai afectată de ninsori

HomeActualitate

Zăpada cu bun simț la Satu Mare. Zona Oaș, cea mai afectată de ninsori

  Țara Oașului se află în aceste zile sub asediul zăpezilor. Ninsoarea din zilele trecute nu se dă dusă prea ușor de pe străzile interioare al

NINGE la Satu Mare! Prima ninsoare a căzut mai repede decât se aștepta oricine
Satu Mare, sub cod galben de ninsori până după masă la 16. NU E GLUMĂ!
ATENȚIE ȘOFERI!!! Drumuri aproape impracticabile în Sălaj din cauza zăpezii, începând de la KM 0
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Țara Oașului se află în aceste zile sub asediul zăpezilor. Ninsoarea din zilele trecute nu se dă dusă prea ușor de pe străzile interioare ale comunelor și îi ține pe mulți locuitori blocați în curțile lor, unde au trudit greu pentru a-și face cărări pentru a ajunge să hrănească animalele.

15878915_1477944208891131_357302837_n

Unele persoane căutau chiar pe rețelele de socializare persoane din apropierea rudelor de la țară, pentru a le ruga să le facă celor bătrâni cărări în curte. În alte zone din Oaș transportul este reprezentant doar de căruțe și în cel mai bun caz sănii trase de cai, pentru că mașinilor le este imposibil să înainteze pe zăpada de pe drum.

Zona cea mai afectată a fost Huta Certeze, acolo undeîn prima noapte cu ninsori 15 TIR-uri au rămas blocate timp de mai multe ore, fiind în incapabilitate de a urca pantele înzăpezite. Drumarii s-au dovedit a fi depășiți de situație, drumul umplându-se cu zădapă la doar câteva minute după ce l-au curățat.

În ceea ce privește circulația feroviară, nu s-au înregistrat până la acest moment trenuri anulate spre sau dinstre Satu Mare, dar CFR Călători a anunțat că se circulă în condiții de iarnă, iar personalul din trenuri și cel din stații colaborează permanent pentru a lua cele mai bune decizii raportate la situațiile apărute, astfel încât să nu se creeze neplăceri călătorilor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!