De luni începe desfătarea gusturilor! Restaurantul unde mănânci cât vrei, cu 20 de lei

HomeActualitate

De luni începe desfătarea gusturilor! Restaurantul unde mănânci cât vrei, cu 20 de lei

Gata cu răsfoitul meniului pentru a găsi un preparat pe gustul tău dar și la un preț convenabil și cu cinele luate după o furgă rapidă la magazinul de

Meniul zilei de la Restaurant Promena, perfect atât pentru pretențioși cât și pentru tradiționaliști. Iahnie cu ciolan sau penne carbonara?
Tu unde mănânci tradițional în Satu Mare? Dacă nu te descurci cu împăturatul sarmalelor, le poți servi la Restaurantul PROMENA
Un meniu gustos și generos, o shaorma sau un burger cu cartofi pai – de 15 lei, mănânci ce vrei la Restaurant Confort
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Gata cu răsfoitul meniului pentru a găsi un preparat pe gustul tău dar și la un preț convenabil și cu cinele luate după o furgă rapidă la magazinul de la colț pentru a lua ceva de ronțăit. De LUNI fiecare sătmărean își poate permite o cină cu familia în oraș.

Restaurantul Promena lansează ideea meniului la 20 de lei, bani în care poți să mănânci cât vrei. La dispoziția clienților vor fi zilnic, după ora 16 mai multe feluri de ciorbe și feluri de bază, precum și garnituri și salate, ca să acopere toate gusturile sătmărenilor. Cei care vin cu copiii au meniu gratis pentru cei mici, dacă aceștia au mai puțin de 5 ani sau la jumătate de preț dacă are până la 12 ani.

Restaurantul Promena se află pe strada Decebal nr.2, lângă Biblioteca Județeană.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!