Satu Mare are patinoar gratuit și natural! Un sătmărean a pus lucrurile în mișcare

HomeActualitate

Satu Mare are patinoar gratuit și natural! Un sătmărean a pus lucrurile în mișcare

Antrenați de faptul că la Carei s-a realizat un patinoar la care locuitorii au acces gratuit, sătmărenii s-au revoltat pe rețelele de socializare și s

Foto&Video Vreme grea în Satu Mare. Ploaie cu gheață
Forță incredibilă cu care a lovit furtuna la Satu Mare VIDEO INCREDIBIL
Încă două zile cu patinoar la Satu Mare. Profitați acum!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Antrenați de faptul că la Carei s-a realizat un patinoar la care locuitorii au acces gratuit, sătmărenii s-au revoltat pe rețelele de socializare și s-au întors împotriva primăriei, pe care au acuzat-o de lipsa unui asemenea mod de petrecere a timpului liber în acest an la Satu Mare.

Un sătmărean care nu s-a rezumat doar la a acuza ci a căutat și soluții a propus internauților să coopereze pentru curățarea lacului din Grădina Romei și transformarea lui în patinoar natural. Întâlnirea a avut loc duminică, la ora 14, doar că internauții revoltați nu prea au fost de găsit în realitate, la munca de jos fiind prezent doar Staharoczky Szabolcs cu familia și un prieten de-al său. ACeștia au curățat zăpada de pe stratul de gheață și au înlăturat frunzele și crengile prinse în gheață și altfel au amenajat un patinoar natural. Pe sfârșitul acțiunii, la activitatea lor s-au alăturat și primarul Kereskenyi Gabor și city managerul Masculic Csaba.

 

Sursa foto: www.presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0