Aglomerația din Petea întinde nervii șoferilor și îi umple de puncte și amenzi

HomeActualitate

Aglomerația din Petea întinde nervii șoferilor și îi umple de puncte și amenzi

Polițiștii Biroului Rutier au acţionat pe principalele artere din municipiul Satu Mare în vederea supravegherii traficului rutier şi asigurării interv

Amenzi în valorea de 10.925 lei și permise de conducere reținute
Poliția Locală și primăria sunt depășite de lipsa de bun simț a sătmărenilor care aruncă gunoaie la voia întâmplării. Apel la spiritul civic!
Poliția rutieră și RAR „au tăiat în carne vie” pe drumurile din județ. Zei de șoferi amendați
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Biroului Rutier au acţionat pe principalele artere din municipiul Satu Mare în vederea supravegherii traficului rutier şi asigurării intervenției la evenimentele rutiere sesizate.

În această perioadă, echipajele de polițe ale Biroului Rutier Satu Mare, acționează zilnic pe D.N.19 A în localitățile Dorolț și Petea,  pentru fluidizarea traficului rutier, având în vedere numărul mare de  vehicule aflat în așteptare pe sensul de ieșire din țară.

În acest context, în data de 7 ianuarie, în jurul orei  23.00, un conducător auto de 56 ani, domiciliat în municipiul Rădăuți, județul Suceava, conducând ansamblu de vehicule compus din autoutilitară și semiremorcă, a efectuat în Petea  o manevră de depășire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule aflate în așteptare, circulând pe sensul opus de mers. A fost sancționat contravențional cu 4 puncte amendă iar ca măsură complementară i s-a  reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

Pentru abaterile rutiere constatate în acest sfârșit de  săptămână, polițiștii rutieri au aplicat 162 sancțiuni contravenționale în valoare de 31 650 lei, au  reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!