Om fără inimă, șofer fără scrupule! A lovit doi pietoni pe trecere și apoi a fugit

HomeActualitate

Om fără inimă, șofer fără scrupule! A lovit doi pietoni pe trecere și apoi a fugit

Un conducător auto care a accidentat doi pietoni  şi a părăsit locul faptei, a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rutier.   Î

Un copil de 9 ani a fost accidentat în timp ce se afla la colindat în Ajunul Crăciunului
Două persoane au fost rănite ieri în urma unui accident rutier
Accident pe străzile Barițiu și Careiului. Două persoane au fost rănite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un conducător auto care a accidentat doi pietoni  şi a părăsit locul faptei, a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rutier.

 

În  dimineaţa zilei de 08.01.2017, în jurul orei 06.00, poliţia a fost sesizată că pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Doi bărbați, unul de 39 de ani din localitatea Baba Novac și unul de 25 de ani din Satu Mare, aflați în calitate de pietoni pe partea carosabilă a străzii Iuliu Maniu, au fost accidentați de un autoturism, al cărui conducător auto, după ce a acroșat partea din spate a unui alt autoturism, a plecat de la fața locului.

În scurt timp de la producerea evenimentului, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au reușit identificarea unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Tătărăști, bănuit de comiterea faptei și care după identificare a refuzat recoltarea de probe biologice pentru a se putea stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz de a se supune prelevării de mostre biologice.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!