Se fură ca-n codru! Mai multe persoane au fost prinse după ce au furat lemne din pădurile din județ

HomeActualitate

Se fură ca-n codru! Mai multe persoane au fost prinse după ce au furat lemne din pădurile din județ

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare pe raza municipiului, au identificat în trafic în data de 06.01.2017

Doi hoți de lemne au fost prinși în weekend, după ce au tăiat mai mulți copaci în Roșiori și Giorocuta
Polițiștii au luat în vizor hoții de lemne – atât persoane fizice cât și firme
Vine frigul, începe furtul de lemne. Două cazuri în doar o zi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare pe raza municipiului, au identificat în trafic în data de 06.01.2017, în jurul orei 21.00, pe strada Amațului, o  autotutilitară care transporta material lemons. La controlul efectuat, s-a constatat că cel de la volan, un tânăr de 19 ani din localitatea Săbișa, județul Maramureș, nu deținea documentele prevăzute de lege pentru marfa transportată.

Astfel, în temeiul legii 171/2010, tânărul a fost sancționat cu amendă de 5000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării atât a materialului lemons transportat,  cât și a autoutilitarei cu care s-a efectuat transportul ilegal.

Tot  în data de 09.01.2017 , în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Vetiș și Doba, au surprins în flagrant doi bărbați, în pădurea de pe raza comunei Vetiș, în timp ce tăiau ilegal și încărcau fără drept într-un atelaj hipo, material lemnos de esență stejar.  Cei doi bărbați, unul de 31 de ani din localitatea Gelu iar celălalt de 30 de ani din Sătmărel, au fost sancționați cu amendă, în valoare totală de 3000 de lei, iar materialul lemons, atelajul hipo și un fierăstrău mecanic au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!