17 oameni ai străzii au fost duși la adăpostul de noapte, pentru a fi salvați de ger

HomeActualitate

17 oameni ai străzii au fost duși la adăpostul de noapte, pentru a fi salvați de ger

În perioada 06 - 09.01.2017, în cadrul misiunilor de patrulare efectuate pe raza municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii cazurilor de îmbolnăvir

Încă o persoană a murit din cauza frigului în județul Satu Mare
Gest de milioane!!! Ce au făcut actorii de la secția maghiară a Teatrului de Nord pentru cei care suferă din cauza gerului
Pregătiți paltoanele, gecile de iarnă, căciulile și mănușile. De marți vin ninsorile la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 06 – 09.01.2017, în cadrul misiunilor de patrulare efectuate pe raza municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii cazurilor de îmbolnăvire sau deces din cauza hipotermiei, poliţiştii locali au depistat 33 de persoane fără adăpost, din care 17 au fost conduse la Centrul Social de Urgenţă pentru Adulţi, celelalte persoane refuzând să se deplaseze la centru din diverse motive personale.
De asemenea, a fost asigurată ordinea publică în cadrul unei acţiuni efectuată de Serviciul de Ajutor Maltez care a împărţit ceai şi hrană persoanelor defavorizate din zona Ostrovului.
Menţionăm că activităţile sus menţionate vor continua pe toată perioada cât temperaturile vor avea valori scăzute şi recomandăm populaţiei să ne sesizeze dacă constată asemenea cazuri, pentru a se putea interveni în cel mai scurt timp.

 

Sursa: Primaria Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!