Ioana Bran, despre primul impact cu viața de deputat: „ Am intrat direct la muncă”

HomeActualitate

Ioana Bran, despre primul impact cu viața de deputat: „ Am intrat direct la muncă”

Deputata PSD, Ioana Bran a avut în această săptămână prima ieșire publică de când a depus jurământul ca deputat ales al României, fiind reprezentantul

Octavian Petric rămâne în PSD și intră în campanie alături de colegii săi. ALDE nu îl mai tentează
Magyar Lóránd: a hazai piac erősítését szolgálja a sertéstartó gazdák támogatását célzó országos program
Magyar Lóránd: a belügyminiszter válaszolt határátlépés megkönnyítésével kapcsolatos kérdéseimre
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputata PSD, Ioana Bran a avut în această săptămână prima ieșire publică de când a depus jurământul ca deputat ales al României, fiind reprezentantul sătmărenilor în Parlament. Aceasta a ținut pentru început să le mulțumească încă o dată sătmărenilor pentru că au avut încredere să îi acorde votul și o asemenea responsabilitate.

„Primul impact cu munca de deputat este așa cum trebuie să fie. Este un cumul mare de informații, nu am avut timp să stămsă învățăm ce înseamnă tot, am intrat direct la muncă”, a afirmat Ioana Bran în cadrul unei conferințe de presă.

Cu această ocazie e a prezentat și primele măsuri care se fac simțite în rândul sătmărenilor care urmare a activității noului Guvern, respectiv creșterea salariului minim pe economie, creșterea pensiei minime, a punctului de pensie, creșterea burselor pentru studenți, a salariilor pentru actori și personalul din administrație precum și gratuitatea la transportul pe căile ferate pentru studenți.  Toate aceste facilități vor intra în vigoare în data de 1 Februarie.

Ioana Bran a mai adus în discuție cele 102 legi pe care PSD le-a elimina și care vor dispărea total tot de la începutul lunii februarie, despre care a afirmat că putea să nu mai fie aplicate încă de la 1 ianuarie, dacă la mijloc nu era un joc politic și multe orgolii, făcând referire la faptul că în primă faza președintele Iohannis nu a promulgat legea.

În ceea ce privește mediul de afaceri Ioana Bran a mai amintit despre eliminarea formularului 088, din cauza căruia s-au închis multe firme în România, dar și despre o lege a prevenției pentru intreprinderi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!