Sătmărenii se înghesuie la Promena, de când poți să mănânci cât vrei cu 20 de lei

HomeActualitate

Sătmărenii se înghesuie la Promena, de când poți să mănânci cât vrei cu 20 de lei

De două zile Restaurantul Promena, situat în centrul municipiului Satu Mare, strada Decebal nr. 2 a lansat „Cina Promena”, unde manânci cât vrei cu 20

Locul unde primești totul așa cum se cuvine: mâncarea caldă și berea rece. Ce zici de un meniul zilei?
Ești pretențios la mâncare? La Restaurant Confort ai trei ciorbe și trei feluri de bază din care să alegi
Cum îți place ciorba, dulce sau acră? La Restaurant Promena e mereu pe gustul tău
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De două zile Restaurantul Promena, situat în centrul municipiului Satu Mare, strada Decebal nr. 2 a lansat „Cina Promena”, unde manânci cât vrei cu 20 de lei.

Începând cu ora 16 clienții Promena pot servi o masă copioasă, cu doar 20 de lei. Aceștia au la dispoziție mai multe ciorbe, feluri de baza, garnituri, salate, sosuri, tocănițe și ceaiuri, din care se pot servi la discreție. Indiferent de câte ori își umplu farfuria, tariful este standard, de 20 de lei.

img_5780

În două zile zeci de sătmăreni au trecut pragul restaurantului,unii clienți fideli, alții clienți noi, atrași de ofertă.

„Acasă nu știu în fiecare după masă de la muncă ce se gătesc plus că nu poți să gătești exact cât mănânc împreună cu soțul o singură dată și astfel aruncăm din ea. Prefer să vin aici, mă costă mai puțin ca în altă parte și mănânc atâta cât îmi pică bine”, declară una dintre cliente.

img_5781

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!