Mesaj emoționant al Ligiei Balog după ce a aflat de moartea copiilor ei în accident

HomeActualitate

Mesaj emoționant al Ligiei Balog după ce a aflat de moartea copiilor ei în accident

Soții Balog au suferit un grav accident de circulație de sărbători, accident în urma căruia cei doi copii ai familie, ambii mai mici de doi ani, au de

După cinci operații, George Balog s-a întors acasă din spital
Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum
Lacrimi de durere. Îngerașii familiei Balog sunt conduși pe ultimul drum
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Soții Balog au suferit un grav accident de circulație de sărbători, accident în urma căruia cei doi copii ai familie, ambii mai mici de doi ani, au decedat. Părinții s-au aflat în stare gravă la spital, suferind mai multe intervenții chirurgicale pentru a le fi salvată viața.

Primul care a aflat despre moartea copiilor a fost tatăl, George, căruia i s-a spus încă de când a devenit conștient, pe secția de ATI de la Spitalul Județean Satu Mare. Prietenii familiei au ezitat în primă fază să îi spună despre moartea celor mici și mamei, de frica șocului pe care aceasta l-ar putea resimți.

Între timp cei doi soți au fost transferați la Cluj, acolo unde Ligia a suportat o operație de fixare a coloanei. Între timp aceasta a aflat despre moartea celor doi copii și a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Zeci de persoane au rezonant cu tristețea mamei și i-au transmis mesaje de încurajare.

15895062_10207677054835589_2749904092731350531_n

Cei doi au nevoie în continuare de susținerea prietenilor și a familiei pentru a trece cu bine peste aceste momente grele din viața lor și pentru a se recupera astfel încât să revină la viața normală pe care au avut-o înainte de accident.

 

Vă invitam să citiți și:

Gest de milioane!!! Ce au făcut actorii de la secția maghiară a Teatrului de Nord pentru cei care suferă din cauza gerului

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!