Aldo Blaga lansează albumul  „DESPRE DRAGOSTE”. Invitați de renume și strângere de fonduri în cadrul evenimentului

HomeActualitate

Aldo Blaga lansează albumul „DESPRE DRAGOSTE”. Invitați de renume și strângere de fonduri în cadrul evenimentului

Cunoscutul artist sătmărean, Aldo Blaga, recunoscut la nivel național, pregătește lansarea albumului „DESPRE DRAGOSTE”. Aceasta va avea loc în data de

Sfaturile unei agenții de turism sătmărene serioase, pentru a nu mai lua țeapă de la falșii agenți de turism
O agenție de turism din Satu Mare a lansat primele pachete city-break pentru Londra cu plecare din Satu Mare. Cât costă un weekend
Suma uriașă pe care o plătești dacă îți iei acum bilet de avion Satu Mare – Londra. Biletele la 109 lei au devenit poveste
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cunoscutul artist sătmărean, Aldo Blaga, recunoscut la nivel național, pregătește lansarea albumului „DESPRE DRAGOSTE”. Aceasta va avea loc în data de 10 Martie, la Teatrul de Nord. Evenimentul se anunță să fie unul cu adevărat deosebit.

Lansarea albumului va fi mai mult decât un simplu concert, va fi un spectacol muzical, de dans și de magie. Invitații speciali vor face ca seara să fie una cu totul aparte pentru cei care vor lua parte.

„Atunci când iubesc şi mă simt iubit, mă învăluie un sentiment de PREA-BINE şi îmi doresc să dăruiesc/transmit mai departe această stare.

Tocmai din acest motiv te invit… să vorbim „Despre Dragoste” – titlul primului meu album muzical, care înglobează creaţii proprii compuse de-a lungul vieţii mele artistice.

„Despre Dragoste” se vrea a fi un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să daruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puţin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte.”, transmite Aldo Blaga.

După două concerte caritabile de succes organizate în preajma sărbătorilor, Aldo Blaga dorește ca și lansarea albumului său să aibă o astfel de valență caritabilă. Banii strânsi din vânzarea biletelor dar și alte sponsorizări vor ajunge la persoanele care suferă de diverse boli care nu își permit să achite tratamentul.

„„Despre Dragoste” poate fi şi un pansament pentru toţi cei care au în familiile lor oameni suferinzi, fie că e vorba despre cancer, sindrom Down, Asperger, autism, etc., pentru simplul fapt că toate fondurile strânse în urma publicării albumului vor fi dirijate spre ajutorarea celor ce au cea mai mare nevoie.

Dacă ai o rudă, un prieten, o cunoştinţă în suferinţă… dacă vrei să dai o mână de ajutor, în orice fel, eu – Aldo Blaga – îţi ofer un mijloc excelent de a ajuta, de a-i inspira pe alţii să ajute şi de a face un bine oamenilor care au nevoie. Iţi ofer o bucată din mine care sper să crească în tine şi să poţi dărui mai departe.”, continuă mesajul lui Aldo Blaga.

Evenimentul se anunță să fie unul extraordinar și din punct de vedere al invitaților. În acest moment sunt în discuție numele mai multor artiști, precum Liviu Teodorescu, Feli și chiar Horia Brenciu, în ceea ce ține de partea muzică. De dans se vor ocupa cei de la Loga Dance School iar Cristian Gog va prezenta numere de magie și mentalism.

Biletele se vor găsi la agenția de bilete a Teatrului de Nord, urmând să fie anunțat momentul în care acestea vor fi puse în vânzare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!