INCONȘTIENȚĂ!!! Un tânăr din Ardud iși-a lăsat un prieten fără permis să îi conducă mașina

HomeActualitate

INCONȘTIENȚĂ!!! Un tânăr din Ardud iși-a lăsat un prieten fără permis să îi conducă mașina

La data de 12.01.2017, în jurul orei  ora 17:55, polițiștii  Secției Rurale Beltiug, aflați în patrulare împreună cu cei din cadrul Poliției Oraș Ardu

Oșan fără permis, prins la volanul unei mașini cu numere de Anglia
Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest
Accident grav în Satu Mare. Trei masini implicate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 12.01.2017, în jurul orei  ora 17:55, polițiștii  Secției Rurale Beltiug, aflați în patrulare împreună cu cei din cadrul Poliției Oraș Ardud, au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani din Ardud. La controlul efectuat s-a constatat că cel de la volan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat spre conducere  celui de la volan, de către un alt tânăr, de  24 de ani, tot din Ardud, aflat în autoturism în calitate de pasager,  deși cunoștea faptul că celui căruia îi  încredințează vehiculul, nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă atât pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere cât și pentru  încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere și despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!