Bătut în curtea şcolii, fără ca profesorii să vadă gestul. Cum se poate aşa ceva?

HomeActualitate

Bătut în curtea şcolii, fără ca profesorii să vadă gestul. Cum se poate aşa ceva?

Un elev din judeţul Satu Mare a fost bătut în curtea școlii de tatăl unui coleg de clasă, informează jurnaliştii de la Opinie de Carei http://opiniede

Bătaie la Carei. Un bărbat a ajuns de la chef la spital cu fața „spartă”
Două grupări puse pe scandal s-au războit în centrul comunei Valea Vinului. Poliția i-a „împrăștiat”
Capra cu trei iezi, varianta agresivă. O mamă și fiii ei au bătut doi tineri peste care au intrat în casă abuziv
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un elev din judeţul Satu Mare a fost bătut în curtea școlii de tatăl unui coleg de clasă, informează jurnaliştii de la Opinie de Carei http://opiniedecarei.com.  Cazul ar fi avut loc săptămâna trecută în curtea Școlii Gimnaziale din Pișcolt.

Tatăl unui elev a decis să-și facă singur dreptate, agresând un coleg de clasă al fiului său chiar în curtea unităţii de învăţământ. L-a pus la pământ cu un singur pumn, apoi i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul copilului căzut la pământ, scrie opiniedecarei.com.

Incredibil este că profesorii şi conducerea şcolii au aflat abia după trei zile de incident, după ce la Poliție a fost depusă o plângere penală împotriva tatălui agresiv.

Dacă vă întrebaţi de unde atâta supărare la un adult, ei bine de la o ceartă între doi elevi, ambii din clasa a VII-a B a Școlii Gimnaziale din Pișcolt. Cel mai probabil cearta a avut loc marți. Unul dintre părinți a decis să-i facă dreptate copilului său. Astfel, miercuri, 11 ianuarie 2017, bărbatul a intrat nervos în curtea școlii, în pauza de după ora 12.00. Tatăl l-a găsit pe colegul de clasă al fiului său și l-a doborât la pământ dintr-o lovitură. I-a mai aplicat o lovitură cu piciorul copilului întins pe joc, după care a plecat liniștit.
Cadrele didactice n-au știut de agresiunea care a avut loc în curtea școlii. Situaţia a fost descoperită abia vineri, 13 ianuarie 2017, când elevul bătut s-a prezentat la Poliție, însoțit de părinți, pentru a depune plângere penală împotriva tatălui agresor.

 

Copilul a prezentat chiar și un certificat medico-legal, care arată că a fost victima unei agresiuni.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!