Un vânător din Satu Mare și-a împușcat colegul de vânătoare în față. S-a întâmplat duminică

HomeActualitate

Un vânător din Satu Mare și-a împușcat colegul de vânătoare în față. S-a întâmplat duminică

În data de 15.01.2017, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un b

Trei servicii ale primăriei își prelungesc programul cu publicul
Mii de oameni au ieșit din case pentru concertele de la StreetMusic Festival și pentru delicatesele de la rulote
Galerie Foto: Conceptul lansat de un sătmărean,care dă culoare casei tale. Uimitor, unicat și extrem de ieftin
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 15.01.2017, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost rănit accidental în timpul unei partide de vânătoare care se derula pe raza localității Medieș Râturi.

La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au constatat din primele verificări,  faptul că partida de vânătoare care se derula pe fondul de vânătoare nr.9  Iojib, pe raza localității Medieș Râturi  era autorizată, la aceasta participând 13 vânători, deținători legali de armă de vânătoare.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în timpul desfășurării partidei de vânătoare, un bărbat  de 51 ani, din localitatea Orașu Nou, participant la vânătoare, manevrând necorespunzător arma de vânătoare, în timp ce se urca într-un autoturism, a declanșat un foc de armă, cauzându-i leziuni la nivelul feței și mâinii drepte,  unui  participant la vânătoare în vârstă de 56 ani, din localitatea Racșa.

Bărbatul rănit,  a fost dus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul  săvârşii infracţiunii de uz de armă letală fără drept, faptă prevăzută de art. 343 alin. 1 C.P şi vătămare corporală, faptă prevăzută de art. 194 C.P .

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!