Ce mai fac aleşii noştri din Parlament ?

HomeActualitate

Ce mai fac aleşii noştri din Parlament ?

O dată ajunşi la Bucureşti, ne întrebăm oare ce fac aleşii noştri parlamentari pentru binele judeţului Satu Mare. Ei bine, dacă tot e declarat spaţiu

Un an de la alegerile parlamentare! Ghicești care a fost cel mai activ ales din Satu Mare?
Cum vor vota parlamentarii sătmăreni la moțiunea contra Guvernului Grindeanu?
Deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran, despre votul la proiectul bugetului: „Am votat cu gândul la Satu Mare”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O dată ajunşi la Bucureşti, ne întrebăm oare ce fac aleşii noştri parlamentari pentru binele judeţului Satu Mare. Ei bine, dacă tot e declarat spaţiu public haideţi să vedem ce au mai anunţat pe Facebook deputaţii şi senatorii sătmăreni.

Tânăra deputat Ioana Bran ne anunţă că a votat pentru anchetarea fostului guvern tehnocrat.

“Ieri în cadrul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului am votat pentru constituirea a unei comisii parlamentare de anchetă care să lămurească modul în care guvernul tehnocrat a realizat rectificările de buget din lunile August și Noiembrie. Și Curtea de Conturi se va implica în clarificarea acestor aspecte prin realizarea unui control. În cadrul aceleiași ședințe s-a votat constituirea comisiei comune permanente de control a SRI” anunţă azi domnişoara Bran pe pagina sa de Facebook.

Cu siguranţă la fel a votat şi colegul său, senatorul Gabriel Leş. Acesta este mult mai ocupat însă pentru a posta zilnic pe internet, fiind ministru al Apărării Naţionale.

Deputatul Octavian Petric nu este foarte activ pe Facebook. Acesta şi-a reînnoit fotografia de profil în data de 10 ianuarie 2017 şi….cam atât.

Unicul parlamentar din partea PNL Satu Mare, Romeo Nicoară nu are postări recente pe pagina de Facebook. Însă, un prieten din lista sa i-a lăsat însă în 15 ianuarie un comentariu cel puţin interesant:  “In PNL Sm….sunt inca multe reptile….unii pe linia Sisi….altii Bud….mai noi cu Albu…personal detasat de reptile si cunoscand cat suflet are omul asta….merg cu Romeo Nicoara…Dormeo…Romel…Vulpea Satmarului…el Romeo…comfirmari cere-ti va rog de la toti….mai ales de la aia care nu-l suporta….o sa se eschiveze si au sa zica ca : “ce-i a lui….e a lui “…..” scrie Cristian Matos pe pagina deputatului, fără însă ca acesta să-i răspundă la postare.

Ultima postare a senatorului UDMR Turos Lorand (de fapt o etichetare din partea viceprimăriţei Doina Feher la un articol despre eveniment) este de la Satu Mare, de la participarea la manifestările dedicate Zilei Culturii Naţionale şi comemorarea poetului naţional al României, Mihai Eminescu. Frumos din partea acestuia că a participat la acest eveniment! Să ia exemplu şi alţii!

Deputatul UDMR Lorand Magyar nu are noutăţi pe Facebook. Ultima postare(din 15 ianuarie 2017) de pe pagina sa este cea a unui prieten care-l felicită pentru ziua sa onomastică.

Parlamentarul Erdei-Dolóczki István nu este nici el foarte vizibil pe pagina sa. Ei bine, ultima sa postare este din 6 ianuarie 2017 şi se referă la un articol privind organizarea de către UDMR a deja renumitului concursul de tăiat porci.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!