Ministrul sătmărean al Apărării Naționale, Gabriel Leș, ia atitudine în războiul dintre Armată și Gigi Becali

HomeActualitate

Ministrul sătmărean al Apărării Naționale, Gabriel Leș, ia atitudine în războiul dintre Armată și Gigi Becali

De câteva luni de zile mass-media națională, în special cea sportivă, transmite un război al declarațiilor și demersurile purtat de cei de la Armată c

Care e primul proiect pe care Gabriel Leș în poate face pentru sătmăreni din postura de Ministru al Apărării
Povestea sătmăreanului disponibilizat de armata română, dar primit de cea americană – VIDEO
Președintele Klaus Iohannis la Satu Mare: „Îndrăgesc Satu Mare”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câteva luni de zile mass-media națională, în special cea sportivă, transmite un război al declarațiilor și demersurile purtat de cei de la Armată cu Gigi Becali. În joc este denumirea clubului sportiv pe care armată îl revendică cu tot cu palmares și mai chiar cu locul din Liga I. Gigi Becali nu se lasă în fața gradaților militari.

Războiul a fost deschis înainte ca la Ministerul Apărării să fie numit ministru sătmăreanul Gabriel Leș. Acesta nu a putut ocoli subiectul și a luat atitudine față de acest război, părând a fi deranjat de toate discuputele publice într-o perioadă în care Ministerul Apărării Naționale are priorități mai importante.

„Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au concentrat pe fundamentarea bugetului pe anul 2017, pregătirea Ministerialei Apărării NATO din luna februarie, am fost nevoiţi cu toţii să acordăm timp preţios unor polemici neconstructive.
Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii „Steaua Bucureşti”. Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale .
La finalul misiunii de control, vom face publice rezultatele acesteia.”, transmite ministrul Gabriel Les pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!