Ce moarte cruntă! Cum și-a găsit sfârșitul femeie din Carei, decedată în incendiu

HomeActualitate

Ce moarte cruntă! Cum și-a găsit sfârșitul femeie din Carei, decedată în incendiu

Astăzi, în jurul orei 16:13, forţele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au fost alertaţi să intervină de urgenţă pentru lichid

SOS, se caută vecinii. O familie care a inundat jumătate blocul este de negăsit
Cadavru în putrefacție, descoperit într-un apartament din centrul orașului
Cadavru descoperit într-un apartament de pe strada Lucian Blaga. Bărbatul era mort de câteva zile
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Astăzi, în jurul orei 16:13, forţele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au fost alertaţi să intervină de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe raza localităţii Carei.

La adresa indicată de apelant s-au deplasat cu operativitate două echipaje  de pompieri militari, fiind alertat totodată și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Deoarece la sosirea pompierilor casa scării era inundată de fum, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor,          în cel mai scurt timp s-a procedat la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în imobil, la etajele trei şi patru (aproximativ opt persoane).

În momentul pătrunderii în locuinţă, concomitent cu stingerea incendiului care se manifesta la dormitorul apartamentului, din nefericire, pe pardodoseaua de lângă pat, salvatorii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarei de 72 de ani, medicul prezent la fața locului declarând decesul acesteia. 
          În urma cercetărilor, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un cablul defect ori neizolat corespunzător al unui reşou electric, de la flacăra generată de acesta aprinzându-se patul.

 

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!