La Paşapoarte se lucrează şi luni

HomeActualitate

La Paşapoarte se lucrează şi luni

Prefectura Satu Mare anunţă pe pagina de facebook că luni, 23 ianuarie 2017, la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşa

De marți programările pentru pașaport se pot face și online
La pașapoarte se lucrează joi și vineri, chiar dacă bugetarii sunt liberi, iar examenele pentru permis de miercuri se dau marți
Program special, sâmbătă și duminică, la pașapoarte
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Prefectura Satu Mare anunţă pe pagina de facebook că luni, 23 ianuarie 2017, la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se va asigura Ghişeul de Eliberări, conform programului obişnuit, între orele 08,30 şi 16,30. În schimb, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, cetăţenii care trebuiau să susţină probele pentru obţinerea permisului auto au fost reprogramaţi pentru ziua de vineri, 27 ianuarie 2017.

În privinţa paşapoartelor, aproape 200 de cetăţeni trebuie să le ridice luni, 23 ianuarie 2016, astfel încât angajaţii serviciului sunt nevoiţi să lucreze şi în ziua dată liber prin Hotărâre de Guvern.

Şi la nivelul Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare se va asigura permanenţa în intervalul 21-24 ianuarie 2017, întrele orele 08,00 şi 14,00.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!