De 24 Ianuarie sărbătorește românește cu iahnie de fasole cu ciolan, la restaurantul Promena

HomeActualitate

De 24 Ianuarie sărbătorește românește cu iahnie de fasole cu ciolan, la restaurantul Promena

Ce poate completa mai bine o zi de importanță națională și cu încărcătură istorică decât o mâncare aleasă, purtată peste ani în gastronomia românească

Legenda pizzei „învârtite” de la Rolling River Pub
S-a deschis Noki Food. Comandă și surprindeți gusturile cu cei mai gustoși burgeri
Meniul zilei de la Restaurant Promena, perfect atât pentru pretențioși cât și pentru tradiționaliști. Iahnie cu ciolan sau penne carbonara?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ce poate completa mai bine o zi de importanță națională și cu încărcătură istorică decât o mâncare aleasă, purtată peste ani în gastronomia românească. O iahnie de fasole cu ciolan este cel mai bun preparat pe care îl poți alege să îl savurezi astăzi, de Unirea Principatelor Române, păstrând spiritul românesc care e cuprinde în această zi.

La Restaurantul Promena de pe strada Decebal nr.3 găsiți astăzi în meniul zilei acest preparat, alături de o ciorbă la alegere, la doar 13 lei. Cei care totuși nu agrează acest preparat sau din diverse motive nu au voie să îl consume, pot alege un alt fel din oferta de la meniul zilei sau din meniul A La Carte.

Nu uitați că după ora 16 la Restaurantul Promena puteți mânca nelimitat, plătind o singură dată. Bufetul este la îndemâna dumneavoastră și vă puteți servi din toate felurile de mâncare puse la dispoziție, de câte ori doriți, doar să nu lăsați nimic în farfurie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0