Îngerașii familiei Balogh vor fi înmormântați sâmbătă. Dormiți în pace!

HomeActualitate

Îngerașii familiei Balogh vor fi înmormântați sâmbătă. Dormiți în pace!

Cei doi copii ai tinerei familii Balogh, respectiv Nathanael de un an și nouă luni și Luca, de 0 luna , decedați în accidentul rutier de la Ghenci din

Mașină înmatriculată în Satu Mare, făcută zob într-un accident în Maramureș. Totul s-a petrecut la ora 4
Cel mai stupid accident!I s-a răsturnat remorca în timpul unei manevrei interzise
Șoferul decapotabilei care a intrat în stâlp a suferit răni grave. E avea permisul suspendat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei doi copii ai tinerei familii Balogh, respectiv Nathanael de un an și nouă luni și Luca, de 0 luna , decedați în accidentul rutier de la Ghenci din decembrie,vor fi înmormântați sâmbătă.

„Serviciul de înmormântare a celor doi micuți Nathanael și Luca Balog va fi în data de 28.01.2017 la ora 12:00 la Biserica Penticostală Isus Lumina Lumii, str. Petru Bran”, anunță site-ul www.crestintotal.ro.

Cei doi micuți au fost implicați împreună cu părinții lor într-un accident rutier în localitatea Ghenci, de sărbătorile de iarnă. În urma accidentului băiatul cel mic a decedat la scurt timp după, neputând fi salvat de medici, iar la câteva ore și fratele său mai mare a decedat. Cei doi părinți au fost în stare gravă o bună perioadă de timp, dar după mai multe intervenții chirurgicale starea lor de sănătate s-a ameliorat. Din păcate aceștia au fost nevoiți să primească dureroasa veste a morții copiilor lor la scurt timp după ce au fost stabilizați și au fost conștienți, iar acum să îi înmormânteze.

Dormiți în pace!

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0