Mesajul ministrului Gabriel Leș cu ocazia zilei de 24 Ianuarie. Acesta a marcat evenimentul la Iași și Focșani

HomeActualitate

Mesajul ministrului Gabriel Leș cu ocazia zilei de 24 Ianuarie. Acesta a marcat evenimentul la Iași și Focșani

Ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Leș, a participat în acest an de 24 Ianuarie la manifestările de la Iași și Focșani, noul statul ned

OPINIE! La ce bun un ministru la apărare, tocmai din Satu Mare?
Prima realizare pentru Gabriel Leș la Ministerul Apărării Naționale. Ce a promis și a realizat deja
Senatorul Gabriel Leș a participat la Washington la o întâlnire cu senatorii și congresmanii americani, pe tema geopoliticii est-europene
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Leș, a participat în acest an de 24 Ianuarie la manifestările de la Iași și Focșani, noul statul nedându-i ocazia să fie acasă cu această ocazie. El a postat pe pagina de Facebook un mesaj dedicat acestui eveniment, îndemnând la unirea energiilor tuturor românilor pentru a asigura țării un statut demn.

„Sărbătorim, astăzi, 158 de ani de la Unirea Principatelor Române. Principiile și idealurile generației care a înfăptuit România modernă sunt mai actuale ca oricând.
Și astăzi avem nevoie să ne unim toate energiile și tot potențialul de care dispunem, ca popor și ca individualități, pentru a asigura României statutul demn și vocea puternică pe care le merită.

Este de datoria noastră să continuăm eforturile celor ce ne-au dăruit această binecuvântată țară, să trecem peste dificultăți şi să fim dispuși, ca și ei, la orice sacrificii, în drumul de modernizare a României şi de consolidare a unei ţări libere şi democratice.

Ziua de 24 Ianuarie este, așadar, una de sărbătoare, dar şi de comemorare a celor ce şi-au sacrificat viaţa pe câmpul de luptă, pentru independența, suveranitatea și integritatea României create în 1859 și întregite în 1918.

La mulţi ani, România!”, este mesajul ministrului Gabriel Leș.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!