Woco PSC Rom: următorii pași pentru un viitor plin de succes

HomeActualitate

Woco PSC Rom: următorii pași pentru un viitor plin de succes

Au trecut cinci ani. Parcă a fost ieri când firma Woco și-a deschis porțile în Carei, într-o hală de 1.500 m² și a inițiat primii pași pentru a deveni

Jucăriile ecologice de lemn produse la Satu Mare, preferatele nemților. Cine le produce
O firmă sătmăreană a apelat la muncitori din Pakistan pentru a acoperi lipsa de personal – ce zice angajatorul despre ei
Un renumit brand sătmărean, pe podium în finala Eurovizion 2017
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Au trecut cinci ani. Parcă a fost ieri când firma Woco și-a deschis porțile în Carei, într-o hală de 1.500 m² și a inițiat primii pași pentru a deveni un jucător de bază pe piața muncii din județul Satu Mare.

După o dezvoltare mai lentă,  în 2015 s-a prins avânt și s-a început cu implementarea în masă a proiectelor noi. Firma și-a mutat sediul din Carei în Satu Mare, crescând și suprafața de producție de la 1.500 la 12.000 de m².  A crescut implicit numărul de angajați de la 120 la 350 de persoane.

CSP_7846 (1)

Azi continuăm angajările pentru a putea realiza implementarea tehnologiilor și proceselor noi care sunt în dezvoltare. Prin reajustarea strategiei Grupului Woco, fabrica din Satu Mare a devenit responsabilă pentru producerea pieselor din cauciuc și  spumă poliuretanică pentru piața europeană. Acest lucru înseamnă că toate investițiile care se vor face pentru aceste grupe de produse se vor implementa în România. Cinci ani reprezintă o perioadă lungă în viața unei companii, cu perioade bune sau mai puțin bune, dar tot ce știm astăzi despre proiecte și piață ne arată că dezvoltarea fabricii din România va fi susținută în continuare.

Cu această  ocazie mulțumim tuturor angajațiilor pentru  efortul profesional depus, care a contribuit la dezvoltarea firmei Woco la nivelul de astăzi. Le dorim sănătate, fericire, împliniri. Să nu uităm de familiile colegilor noștri cărora le dorim  sănătate și fericire în 2017.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!