Accident grav produs de un șofer fără permis. Două persoane au ajuns la spital

HomeActualitate

Accident grav produs de un șofer fără permis. Două persoane au ajuns la spital

În  data de 26.01.2017, la  ora 19.25,  polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, între localitățile Livad

Un bărbat din Chegea a accidentat o fetiță de 4 ani lăsată nesupravegheată
Un biciclist a fost accidentat de un șofer pe strada Viilor
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut sub remorca unui tractor aflat în mers
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În  data de 26.01.2017, la  ora 19.25,  polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, între localitățile Livada și Orașu Nou, soldat cu rănirea a două persoane.

În fapt, un negreștean de 37 ani, conducând un autoturism  pe DN19,  într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra  volanului și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de către  un bărbat de 31 ani, din Negrești Oaș.

În urma evenimentului,  ambele persoane aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens au suferit leziuni:  șoferul a fost rănit ușor,  iar pasagerul  de 44 ani, din Negrești Oaș,  a fost rănit grav.

Șoferul autoturismului condus regulamentar a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Celălat conducător auto a refuzat recoltarea de probe biologice. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul responsabil de producerea accidentului  nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări  sub  aspectul săvârșirii  infracțiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană fără a poseda permis de conducere, refuzul recoltării de probe biologice și vătămare corporală din culpă .

Deoarece autoturismul condus de bărbatul care nu deține permis este proprietatea bărbatului aflat în calitate de pasager în autoturism, se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!